BYT ELIÁŠOVA

Rekonstrukce podkrovního bytu do současného, zároveň nadčasového standardu bydlení. Principielní zachování dispozice. Celkový koncept vyvažuje proporce půdního prostoru a zdůrazňuje jeho ortogonály, vnáší do prostoru dynamiku různými výškovými úrovněmi a přivádí do bytu více denního světla. Dispozice je stávající, vyčištěná v malém rozsahu, jednoduchými prostředky. Nahrazení dožitých a méně kvalitních materiálů povrchy novými, přírodními (dřevo, sklo, ocel). Terasu ovládá solitérní objekt venkovního baru a lehké plachtové stínění odpočinkové části. Vyvážený komplexní návrh stabilních prvků, oživený grafikami a obrazy ze sbírky majitelů.

1601_eliasova_22.jpg



1601_eliasova_23.jpg

1601_eliasova_28.jpg

1601_eliasova_29.jpg

1601_eliasova_210.jpg

více z kategorie STUDIE
2018
yeearArrow
2017
yeearArrow
2015
yeearArrow
2014
yeearArrow
2013
yeearArrow
2009
yeearArrow
2008
yeearArrow